Снимка: TwitterСилна буря връхлетя следобед Атина и въпреки че бе краткотрайна,

...
Снимка: TwitterСилна буря връхлетя следобед Атина и въпреки че бе краткотрайна,
Коментари Харесай

След огнения ад - потоп в Атика! Всичко е под вода

Снимка: Twitter

Силна буря връхлетя следобяд Атина и макар че бе краткотрайна, бе с огромна активност и наводни множеството от улиците в гръцката столица. Стихията остави без електричество няколко квартала, а противопожарната работа получи 190 повиквания за помощ, заяви организация МИА.

Истински потоп заля гръцката област Атика броени дни след пожарите, които лишиха живота на повече от 80 души. Силна стихия с дъжд и гръмотевици удари област Атика. Наводниха се улици и приземните етажи на жилища. На крайник са силите на пожарната, които изпомпват вода даже от входовете на жилищни блокове. Пожарникари спасяваха хора от наводнените им коли. Затвориха няколко спирки на метрото,от където изпомпват вода, само че подземната железница е в придвижване.

Дъждът свлече пясък и тиня в морето до Пирея. Властите предизвестяват жителите на гръцката столица и региона Атика да заобикалят в идващите часове пътешестване с коли.

Метеорогичната работа преди ден издаде предизвестие за изключителни естествени феномени с опастност за мощни дъждове и стихии по места.
Няма потърпевши хора от мощната бура.

Няма потърпевши хора от мощната бура.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР